Halloween party ideas 2015















Nova nacionalna televizija, Mreža TV čiji je start programa planiran za drugu polovicu rujna, preko oglasa u medijima traži snimatelje, montažere i novinare. Iza tog projekta stoje Zvonimir Kableka, Saša Engler i Zoran Kovačić koji su i većinski vlasnici kutinske Nezavisne televizije (NeT) i Televizije Dalmacija Split .

"Mreža tv je zajednički projekt NeT-a i TV Dalmacije koje pokrivaju zemaljskim odašiljačima dvije najveće regije u Hrvatskoj, a preko Max-tv-a i Bnet-a su dostupne u cijeloj zemlji. Iako je do sada bilo više pokušaja programskog umrežavanja regionalnih televizija ovo je zaista prva vlasnički povezana televizijska mreža te vjerujemo da jedino vlasničko umrežavanje ima svoju budućnost", kaže Zoran Kovačić. Net je nekadašnju Kerumovu TV Dalmaciju kupio krajem travnja.

Kovačić navodi kako je Mreža TV odgovor na potrebu mijenjanja medijske scene i jačanje konkurentnosti te prilagođavanje sadašnjim tržišnim uvjetima. Tako će se NeT i TV Dalmacija umrežiti i od rujna početi zajednički emitirati svoj program. "S početkom emitiranja Mreže TV nestat će programi NeT-a i Televizije Dalmacije, a program će se emitirati isključivo pod brendom Mreža TV što zahtijeva novi vizualni identitet.

"Planiramo uključenje još dviju televizija u ovaj naš projekt, a one će se, očekujemo, pridružiti ovom projektu nakon Nove godine", kaže Kovačić. Iako još nije poznato koje će to dvije televizije biti, nagađa se da Mreža TV ima u planu pod svoje uzeti televizije u drugim velikim hrvatskim gradovima kako bi pokrili cijelu državu pa se kao logičan zaključak nameće Riječka RI-TV te ,manje vjerojatno, neka od lokalnih zagrebačkih televizija. Kad je riječ o programu, Kovačić kaže kako će se raditi o "infotaimentu", odnosno spoju informacija i zabave. Otkriva i da će 90% programa biti od nacionalnog, a 10% od regionalnog značaja. "Programske adute za sada ne možemo otkriti, ali možemo reći da će program trajati 24 sata i biti fokusiran na aktualna društveno-politička događanja tijekom tjedna, a vikendom na zabavu", kaže Kovačić.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.