Halloween party ideas 2015



Kadrovske promjene na TV Pink
Željko Mitrović je na nedavnoj press konferenciji izjavio da se kompanija Pink u potpunosti stabilizovala te da nema nikakvih problema sa likvidnošću. Pink je isplatio zaostale plate uposlenicima te potpuno zatvorio rupu od 40 miliona eura u obrtnom kapitalu koja je nastala prije godinu i po dana.

Nakon punih 15 godina željko Mitrović je ponovo postao generalni direktor TV Pink. Na TV Pink došlo je i do još nekoliko kadrovskih promjena.

Art direktor TV Pink je Estonac Tarmo Krimm koji će kreirati novi vizuelni identitet TV Pink. Glavni producent je Igor Turčinović, a Siniša Svilan regionalni direktor i koordinator, koji je bio direktor programa Nove TV. Programski direktor jeMilica Mitrović.

Novi finansijski direktor TV Pink je Vladimir Petković.

"Više nećemo imati klasičan urednički sistem, već ćemo sada imati pet glavnih producenata koji su podijelili čak 35 projekata u ovoj sezoni. Po broju projekata, smatramo da je ovo najmoćnija i najznačajnija sezona", izjavio je Mitrović.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.