Halloween party ideas 2015

Prijenos utakmice Barcelona - Real Madrid

Dva najpopularnija španska, a vjerovatno i svjetska kluba, Real Madrid i Barcelona, večeras igraju prvi ovosezonski El Clasico u okviru španskog Supercopa. Prva utakmica igra se u Barceloni na stadionu Camp Nou.

Španski mediji nazvali su prvi okršaj Barcelone i Reala Superclasico. Aktuelni prvaci iz Madrida novu su fudbalsku sezonu u Primeri otvorili remijem na Santiago Bernabeu. Bod iz Madrida odnijela je Valencia.

Trener Reala Jose Mourinho u svom je stilu izjavio da utakmice Supercopa nemaju poseban značaj u odnosu na Primeru. Mourinho je izjavio da kada bi mogao odmah bi potpisao poraz u Supercopa u zamjenu za osvajanje nove titule prvaka Španije. "Supercopa je jednostavno najmanje vrijedan od četiri trofeja za koje ove sezone igramo i nema utjecaja na razvoj događaja u sezoni", izjavio je Mourinho.
Nasuprot Mourinhu večeras će biti novi strateg Barcelone Tito Vilanova, pomoćnik bivšeg trenera Katalonaca Pepa Guardiole, koji je, čini se, nastavio tamo gdje je stao Guardiola. U prvom kolu stradao je Sociedad. Barcelona je slavila ubjedljivu pobjedu od 5-1.

Večerašnji El Clasico je ujedno i novi okršaj dva najbolja svjetska igrača - Messija u dresu katalonskog giganta i Ronalda u dresu Kraljevskog kluba.

Tito Vilanova protiv Jose Mourinha, Messi protiv Ronalda, jednom riječju El Clasico, okršaj Barcelone i Real Madrida.

Prijenos utakmice Bracelona - Real Madrid možete pogledati večeras od 22:30 sati na Sportklub Prime kao i na sljedećim satelitskim FTA kanalima:

Azad TV - satelit Turksat 3A, 42 stepena istočno, frekvencija 12.617 GHz, Horizontalno, symbol rate 02800, FEC 5/6;

Star Turkey - satelit Turksat 3A, 42 stepena istočno, frekvencija 11.054 GHz, Horizontalno, symbol rate 5/6, Biss.

Prijenos prvog El Clasica u sezoni vršit će i Al Jazeera +2 i +3, Digi Sport 1, Sky Sports 2 UK, Sky Sport 2 HD UK i drugi.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.