Halloween party ideas 2015

Prijenos utakmice Maribor - Dinamo


Najzanimljivija revanš utakmica play-offa Lige prvaka u regionu, za plasman u grupnu fazu najatraktivnijeg fudbalskog takmičenja, je duel u Ljudskom vrtu gdje se sastaju domaći Maribor i zagrebački Dinamo.

Novi je to susret klubova dviju susjednih zemalja, ali i klubova koji će svoj četvrti međusobni duel u okviru UEFA takmičenja igrati za nastup u najelitnijem klupskom nadmetanju na svijetu.

Oba kluba su već nastupala u Ligi prvaka. Maribor je u sezoni 1999/00 bio u teškoj grupi sa LaziomBayer L. i Dinamomiz Kijeva kojeg je jedino i pobjedio na njihovom terenu. Zagrepčanima se otvara mogućnost za četvrto učešće u Ligi prvaka, a prošla sezona je bila prilično blijedo izdanje Modrih, pa bi eventualni plasman u grupnu fazu bila prilika za popravljanje utiska. Meč u Zagrebu je pripao Dinamu 2:1, a meč je donio dosta problema organima reda koji su uhapsili ukupno 25 huligana.
Vjerujemo da će ogromne mjere bezbjednosti vladati i na stadionu u Mariboru, te da će sve proteći u sportskom duhu i uz dobar fudbal Maribora i Dinama.

Prijenos utakmice Maribor - Dinamo možete pogledati večeras od 20:45 sati na Javnim servisima BiH - BHT1FTV i RTRS.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.