Halloween party ideas 2015





















Danas je u Ukrajini startao novi kanal za cijelu obitelj pod imenom PlusPlus. Kanal je naslijedio mjesto popularnog kanala Citi. PlusPlus će nuditi niz programskih sadržaja iz vlastite produkcije, obrazovni, edukativni i dr. U saradnji sa UNESCO, kanal priprema dva projekta "Priče s tatom" - petominutni program, gdje otac čita priče djeci, i "Sreća svaki dan" - video materijal o tome kako učiniti dijete sretnim.Projekat za prava djeteta biće ostvaren u saradnji sa ovlaštenim predsjednikom za prava djece u Ukrajini i "TSN" kanala 1+1.
Televizijska tvrtka je provela analizu, koja je pokazala da preko 50% vremena, koje djeca u Ukrajini provedu pored televizora, potroše gledajući strane kanale Nickelodeon, Disney, Baby TV.
"Želimo stvoriti kvalitetan programski sadržaj, a ne zamijeniti dadilju da bi roditelji ostavili dijete pred televizorom uz crtiće.
PlusPlus je fokusiran na druženje roditelja s djecom - kada se cijela obitelj okuplja oko TV-a. Dakle, roditelji će provoditi više vremena s djecom i počet će bolje razumijevati jedni druge. Naš cilj je da kanal zainteresira ne samo djecu već i njihove roditelje" - rekla je za Telekritiku, Natalia Vashko generalni producent kanala.

 Tehnički parametri:
* Amos 2 (4°W), freq. 10,722 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA


Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.