Halloween party ideas 2015

















Televizijske kuće sa nacionalnom frekvencijom, Avala i Pink, poslije višemjesečne potrage za strateškim partnerima našle su rješenje za svoje finansijske probleme.
Dogovor o prodaji TV Avala je postignut, dok je prodaja TV Pink u finalnoj fazi.
Dobro obaviješteni izvori navode, prenosi list Press, da "ružičasto carstvo Željka Mitrovića ide u ruke SBB-a, dok će vlasnici TV Avala postati dvije firme iz inostranstva, za koje se, međutim, ne zna ko stoji iza njih".
Sagovornik Pressa navodi da je Mitrović u utorak postigao načelan dogovor sa direktorom SBB Draganom Šolakom, i da će uskoro novi većinski vlasnik Pinka biti SBB, gdje će Mitrović biti manjinski vlasnik.
Izvor Pressa kaže da su pregovori oko TV Avala, u kojima je kao manjinski vlasnik učestvovao i Mitrović, išli teže, jer je ta kuća preopterećena finansijskim problemima.
Kao kupci će se zvanicno pojaviti dvije firme iz inostranstva, a ko stoji iza njih, saznaće se vjerovatno kada bude podnijet zahtjev RRA, navodi list i dodaje da je zaposlenima na TV Avala saopšteno da iskoriste godišnje odmore, jer ih od 1.septembra čekaju nova programska šema i novi vlasnik.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.