Halloween party ideas 2015











Ukrajinski kanal Bank TV, od septembra će emitirati cjelodnevni program, potvrdila je za Telekritiku Svetlana Kolyada, glavni urednik kanala.
"Početkom avgusta planiramo provesti kasting za voditelja vijesti, formirat ćemo tim i radiodifuznu mrežu."
Svetlana Kolyada je prethodno radila kao izvršni direktor satelitskog kanala Shopping TV, generalni producent kanala OK i UBC, te vodila kanal Inter.
Krajem aprila ove godine Bank TV počeo je emitiranje u zemaljskoj digitalnoj mreži Zeonbud i na satelitu Astra 1G (31,5°E) u paketu Ukrkosmos. Od 9. jula kanal je dostupan i putem satelita Amos 2 (4°W). Bank TV je kanal za financijere, bankare, računovođe, poduzeća, novinare i vladine dužnosnike. Programski raspored sastoji se uglavnom od intervjua i analiza. U julu 2011. godine Bankarska televizija dobila je satelitsku licencu, a u avgustu licencu za nacionalni digitalni multipleks MX-5 s pravom emitiranja u formatu visoke razlučivosti (HD).
U aprilu 2012. godine Bank TV mijenja programsku koncepciju, smanjujući količinu informativno-analitičkog programa i dodavši 3 sata reklama dnevno.
U maju, Narodna banka Ukrajine sa rezultatima tendera pravi ugovor s doo "Komtel RTV sistema", za opskrbu radijske i televizijske opreme za svoj kanal u iznosu od 71.33 miliona dolara.
Tehnički parametri:
* Amos 2 (4°W), freq. 10,806 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.