Halloween party ideas 2015

















Radio-televizija Republike Srpske /RTRS/, zajedno sa javnim emiterima BHRT-om i Federalnom televizijom, prenosiće svakodnevno sportska dešavanja na Olimpijskim igrama u Londonu od 27. jula do 12. avgusta.
"Naši gledaoci, ali i slušaoci, svakodnevno će imati priliku da prate najbolje duele svjetskih sportista u 36 sportova,300 sportskih disciplina i sa 34 sportske arene počevši od prvog dana kada ćemo duh Londona donijeti u njihove domove u direktnom prenosu svečanog otvaranja 27.jula od 21.55 časova“,saopšteno je iz RTRS-a.
Gledaoci će u programu Televizije svakodnevno imati priliku da pogledaju dnevnu retrospektivu svih takmičenja i rezultata u “Pregledima dana”, dok će slušaoci Radija moći saznati sve što ih zanima u hronikama Olimpijskih igara svakog radnog dana od 16.30 časova, kao i vikendom u sportskim emisijama.
Raspored direktnih prenosa svih dana Olimpijade biće dostupan i na internet stranici www.rtrs.tv.
BiH olimpijci koji će se takmičiti u Londonu su Lusija Kimani, Ivana Ninković, Amela Mekić,Nedžad Fazlija, Kemal Mešić i Enes Hajder.
Tim Srbije na Olimpijskim igrama u Londonu čini veliki broj sportista u različitim disciplinama.
Novak Đoković na čelu teniske reprezentacije, plivači Nađa Higl i Miroslav Čavić, atletičari Olivera Jevtić i Dragutin Topić - samo su neki od predstavnika Srbije. Tim Srbije će na Olimpijskim igrama u Londonu obilježiti i 100 godina od učešća sportista Srbije na igrama Olimpijade.
Na do sada najskupljim Olimpijskim igarama biće dodijeljeno 2.100 olimpijskih medalja za koje će se boriti 10.500 olimpijaca i 4.200 paraolimpijaca. Maskote Olimpijskih i Paraolimpijskih igara su "Venlok" i "Mandevil".
London će treći put biti domaćin Olimpijskih igara. Prethodne su održane 1908. i 1948. godine.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.