Halloween party ideas 2015




















Vodeći slovački TV emiter Markiza TV planira pokrenuti novi televizijski kanal odmah nakon završetka Olimpijskih igara u Londonu.Tačan datum početka emitovanja programa još nije poznat, a moguće je da će to biti 31. avgusta ove godine na dan kada Markiza TV i Doma TV slave rođendan. Novi kanal trebao bi nositi naziv Ego.

Ego TV će biti dodatni kanal u vlasništvu Markiza TV. Kanal će emitovati filmove i TV serije, akcijske, krimi i erotske serije. Također, kanal će emitovati i sportske sadržaje budući da je već počela kupovina sportskih prava kao što su hokejaška prava sa zimskih Olimpijskih igara. Kanal će emitovati oko 16 sati programa dnevno. Također, kanal će svakodnevno emitovati i sportske vijesti.


Kanal je izvorno pripreman pod nazivom Action, a projekat za sada nosi naziv Ego. U pitanju radni naziv kanala te je još uvijek podložan promjenama. Dozvolu za pokretanje novog kanala Markiza TV je dobila prošlog ljeta.Markiza TV je u vlasništvu kompanije CME koja je vlasnik brojnih drugih TV kanala na šest evropskih tržišta među koje se ubrajaju Nova TV i Doma TV iz Hrvatske te POP TV i Kanal A iz Slovenije.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.