Halloween party ideas 2015

 

 
 
























Kako instalirati satelitsku antenu? u pomoć van uskače DishPointer Pro Android. Usmjerite telefon prema nebu i vidjet ćete uživo na zaslonu fotoaparata, gdje su sateliti, bilo optička vidljivost (LOS) pitanja i izgled kutova. Ne može biti jednostavnije za instaliranje sat antenu sa ovim sat finderom.


 



Google Android je prvi otvoreni operacijski sustav za mobilne uređaje (mobilni telefoni, tableti, netbook računala, Google TV) pokrenut od strane Google Inc. i vođen od strane Open Handset Alliance - grupe koja danas broji preko 80 tehnoloških kompanija između kojih se nalaze T-Mobile, HTC, Intel, Motorola, Qualcomm, i drugi, čiji je cilj ubrzati inovacije na području mobilnih operacijskih sustava, a samim time ponuditi krajnjim kupcima bogatije, jeftinije i bolje iskustvo korištenja.
Android je modularan i prilagodljiv pa tako postoje slučajevi njegovog prenošenja (portanja) na razne uređaje kao što su čitači elektronskih knjiga, mobilni telefoni, prijenosnici, te multimedijski playeri.

KAKO BI OVA APLIKACIJA RADILA ISPRAVNO TE DA POKLAZUJE TOČNO GDJE JE KOJI SATELIT, AKO IMATE TAKAV PROBLEM MOŽE SE RIJEŠITI AKO ISKLJUČITE MOBILNI INTERNET.

Na ovaj način uključujete i isključujete mobilni internet na Vašem androidu:
- Kliknite na meni dugme
- Izaberite “Postavke” (Settings)
- Izaberite “Bežično i mreža” (Wireless and network)
- Onda izaberite “Mobilne mreže” (Mobile netowrks)
- Tu imate postavku koja se zove “Koristi paketne podatke” (Use packet data)

Ako je ta postavka označena, onda Vaš android može pristupati mobilnom internetu.
Ako ne želite da pristupa, uklonite kvakicu, i Vaš mobitel neće pristupati mobilnom internetu.
Naravno, na isti način, tj. stavljanjem kvakice ćete obezbjediti da Vaš android može pristupati mobilnom internetu.





Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.