Halloween party ideas 2015

RTL Hrvatska potpisala je ekskluzivni ugovor s korporacijom Walt Disney, jednom od najvećih produkcijskih kuća, producentom nebrojenih velikih filmskih ostvarenja i najpopularnijih TV serija.

RTL Hrvatska nedavno je s Disneyem potpisala ekskluzivni ugovor za Hrvatsku, koji uključuje više od 70-tak, velikom većinom kino naslova recentne i popularne ponude posljednjih godina, a među kojima su brojne TV premijere.

Već od ove jeseni, gledaoci će uživati uz najpopularnijeg pirata na svijetu, kapetana Jacka Sparowa čiji je lik maestralno oživio Johnny Deep i to u svim nastavcima: - Prokletstvu crnog bisera - The Curse of the Black Pearl, Mrtvačevoj škrinji - Dead's Man Chest i Na kraju svijeta - At the World's End.

Za sve one pak koji uživaju u pravoj akciji, RTL Televizija će prikazati još jedan veliki filmski hit Nacionalno blago 2: Knjiga tajni - National Treasure 2: Book of Secrets, drugom dijelu avanture Jerryja Bruckheimera, gdje se pojavljuju i velike holivudske face poput Jona Voighta, Harveya Keitela i Helen Mirren, kao i explozivni triler Državni neprijatelj - Enemy of the State s Willom Smithom i Gene Hackmanom.

Crtići poput U potrazi za Nemom - Finding Nemo, Walli-e i Juhuu-hu - Ratatouille sigurno će biti posebna poslastica za najmlađe članove porodice. Uz Nema, najmlađi će definitivno uživati uz Priču o igračkama, prvom i drugom nastavku - Toy Story.
Drugi dio Kronika iz Narnija: Kraljević Kaspijan - The Cronicles of Narnia: Prince Caspian, Andrewa Adamsona, kojem pripadaju rediteljske zasluge za prva dva nastavka Shreka, oduševit će brojne gledaoce koji će se naći pred malim ekranima. Porodična fantazija Priče za laku noć - Bedtime Stories, u kojoj se priče prije spavanja Adama Sandlera nekom čarolijom obistine, zasigurno je još jedan popularan naslov namijenjen porodičnoj zabavi. I tinejdžeri će naći nešto za sebe: High School Musical 3Maturanti (High School Musical 3: Senior Year), te S tatom za vratom (College Road Trip), u kojem je glavnu ulogu ponio Martin Lawrence, Hannah Montana - Hannah Montana: Best of Both Worlds s tinejdžerskom zvijezdom Miley Cyrus, te mnogi drugi tinejdžerski hitovi.

Još jedna TV premijera i uspješan kino hit su Divljaci na kotačima - Wild Hogs s Timom Allenom, Johnom Travoltom i Williamom H. Macyjem, kao bikerima iz predgrađa u potrazi za pustolovinom. RTL će premijerno emitovati i komediju Underdog, priču o psu koji doživi nesreću u laboratoriju te dobije super moći. Glas je psu posudio Jason Lee, a društvo mu pravi i James Belushi.

Brojne TV premijere nastavit će se hororom Iskonsko zlo - Primeval, s Dominicom Purcellom iz Zakona braće, te fantastičnim trilerom Izigrati smrt - The Invisible, u kojem je Justin Chawtin (Rat svjetova) uhvaćen između svijeta živih i mrtvih.

Uz navedene, bit će prikazani mnogi drugi premijerni filmski hitovi. A svi obožavatelji serija Uvod u anatomiju i Kućanice mogu se opustiti jer će se popularni likovi vratiti na male ekrane ove jeseni u premijernim sezonama.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.