Halloween party ideas 2015


















Od 1. septembra ove godine četvrti kanal Hayat TV-a pod nazivom Hayat FOLK TV počinje sa emitovanjem putem satelita Eutelsat 16A na 16 stepeni istočno.
Kanal će biti ponuđen pretplatnicima Hayat TV-a gratis. Također, Hayat FOLK TV će se naći i u ponudi nove Eutelsatove DTH platforme, o čemu smo već ranije pisali. Ovaj kanal kao i ostala dva kanala Hayat TV-a s početka će se uporedo emitovati na sadašnjoj frekvenciji kanala Hayat TV-a te na frekvenciji Eutelsat Team Sat platforme.
Inače, Hayat FOLK TV je kanal posvećen narodnoj i folk muzici ali i sevdahu. U pitanju je muzički kanal sa spotovima, ekskluzivnim koncertima, razgovorima sa pjevačima, muzičkim emisijama iz bogate arhive Hayat TV-a te emisijama koje se specijalno rade za Hayat FOLK TV.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.