Halloween party ideas 2015





















Deutsches Wetterfernsehen, njemački tematski kanal, prestaje se FTA emitovanjem na satelitu Astra na poziciji 19,2 stepeni istočno.

Deutsches Wetterfernsehen se emitovao nekodirano putem satelita Astra na transponderu njemačke medijske grupacije ProSiebenSat.1 Media AG na frekvenciji 12.051 GHz, Vertiklano. Kanal emituje program svakod dana od 18 do 17:30 sati narednog dana. 30-minutna pauza je čisto tehnički razlog koja se koristi za emitovanje regionalnog Sat.1 kanala.


Deutsches Wetterfernsehen nastavlja sa emitovanjem ali na satelitu Eutelsat 9A na 9 stepeni istočno u paketu KabelKiosk za potrebe njemačkih kablovskih operatera.Kanal je na ovom satelitu kodiran u Conax i VideoGuard sistemima kodiranja.Deutsches Wetterfernsehen emituje vremenske prognoze, upozorenja o olujama, lifestyle magazine i vremenskim uslovima, dokumentarne fimove o vremenu i druge programske sadržaje.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.