Halloween party ideas 2015Pokretanje beIN Sport 1 kanala u Francuskoj kao i skoro pokretanje beIN Sport 2, neće uticati na broj pretplatnika francuskog pay-TV operatera Canal+, izjavio je Rodolphe Belmer, jedan od čelnika francuske kompanije.beIN Sport će pokrivati 16 različitih sportova, s naglaskom na fudbal koji je do sada bio ključni dio Canal+ ponude.

Govoreći za francuski dnevnik Libération, Belmer je rekao da će se Canal+ nastaviti razvijati bez obzira na novog konkurenta na tržištu TV prava.


Međutim, Belmer je priznao da je zabrinut zbog opasnosti narušavanja francuskog tržišta s ekonomske tačke gledišta. Kao glavnu opasnost Belmer navodi vrlo agresivne međunarodne planove katarske televizijske mreže kada je u pitanju širenje.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.