Halloween party ideas 2015















Savet Republičke radio-difuzne agencije ponavlja da bi televizije morale šokantne "emisije" da označe kao igrani program.
Naloženo je emiterima Happy TVTV Prva i TV Pink u vezi sa emisijama "Luda kuća", "Porodične tajne" i "Preljubnici" da prije početka i nakon emitovanja navedenih emisija obavijeste gledaoce da su svi događaji i likovi u emisiji izmišljeni i to putem telopa koji će biti crna površina sa bijelim slovima u trajanju najmanje od sedam sekundi.
RRA je i prije mjesec dana ovim televizijama naložila da sporne emisije, koje prikazuju konflikte i druge šokantne prizore, jasno označi kao igrani, a ne dokumentarni program.
Mnogi nedovoljno informisani gledaoci misle da su ove scene stvarne, a ne odglumljene. Tako se i ispod snimaka spornih emisija na kanalu YouTube mogu pročitati komentari gledalaca, koji čas izražavaju nevjericu da se "tako nešto stvarno dešava", čas ubjeđuju jedni druge da je sve namješteno.
RRA ne navodi da li će odrediti ikakve kazne emiterima ukoliko se ogluše o ove naredbe.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.