Halloween party ideas 2015



HTV je Badnjak počeo s emitiranjem Četvrtog, informativnog programa u kojemu će na jednom mjestu spojiti radio, televiziju, Internet i društvene mreže.
‘Projekt je skroman, ali ambiciozan’, najavio je ravnatelj HRT-a Goran Radman Četvrti program čije testno emitiranje počinje u ponoć sa četvrtka na petak info stranicama, da bi sam program počeo u Badnjak u 7:05 sati.






Ideja Četvrtog programa, odnosno ujedinjavanja radija, televizije, Interneta i društvenih mreža, krenula je prije par godina od Tene Perišin. Ideja je da ta četiri medija na jednom mjestu stvore novu platformu kroz koju će izlaziti velika količina informacija, što kroz info stranice, što kroz informativne emisije, što kroz prigodne emisije vezane uz aktualna događanja u zemlji i svijetu.
‘Ovo je svojevrsna rukavica u lice ostalim hrvatskim televizijama’, rekao je koordinator Četvrtog programa i donedavni v.d. ravnatelja HRT-a Domagoj Novokmet, dodavši: ‘Četvrti program će na mnogim daljinskim upravljačima doći na prvo mjesto!’

Jedna od emisija koje kreću prvih dana emitiranja programa bit će ‘Govornica’ koja je zamišljena kao svojevrsni Hyde park. Sadržavat će političku satiru, a dio nje iznenađenje je i za samog Gorana Radmana, koji je istaknuo još pokoje ‘iznenađenje’:
‘Nakon dugo godina konačno će se investirati u tehniku HTV-a i to ciljano za Četvrti program. Uložit će se u osuvremenjavanje tehnike koja će biti prilagođena novoj generaciji multimedijalnih novinara’, dodao je Radman.

Kanal kao i ostala tri kanala je moguće gledati na satelitu Eutelsat HotBird na poziciji od 13 stepeni istočno, čiji parametri su:
Frekvencija 12.520 GHz, Vertikalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu Viaccess.


PARAMETRI EMITIRANJA:
DIGITALNA ZEMALJSKA TV - DVBT
MUXB

12520 V 27500
KODIRANJE: 
Viaccess 2.5
Viaccess 3.0







Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.