Halloween party ideas 2015


Vipnet od ove sedmice prelazi na novu znatno napredniju platformu koja će Vip SAT TV korisnicima omogućiti još bolje korisničko iskustvo uz novu ponudu s atraktivnim programima i kvalitetnijom slikom. Nova direct2home platforma vezana je na satelit Eutelsat 16A na 16° istočno te korisnici sad mogu pratiti stotinjak besplatnih (Free-to-Air) atraktivnih evropskih kanala.

Svim Vip SAT korisnicima postojeći prijemnici bit će zamijenjeni do kraja novembra s novim digitalnim satelitskim HD prijemnikom te će moći pratiti i HD programe. Zamjena prijemnika je potpuno besplatna, a prethodno će Vipnetovi djelatnici kontaktirati korisnike kako bi dogovorili termin zamjene. Usluga satelitske televizije dostupna je korisnicima u svim krajevima Hrvatske, što je posebno značajno za ruralna područja.

Prelazak na novu platformu najavila je Telekom Austria Grupa, čiji je Vipnet član, na Međunarodnoj broadcasting konvenciji (IBC) u Amsterdamu u septembru ove godine, a Vipnet je prvi korisnik ove napredne DTH usluge unutar Telekom Austria Grupe.

Vip SAT TV usluga može se aktivirati bez i sa ugovornom obavezom. Bez ugovorne obveze mjesečna naknada za Osnovni paket iznosi 78,5 kuna, a za Prošireni paket 40 kuna. Korisnicima je na raspolaganju i mogućnost potpisivanja ugovora na 12 ili 24 mjeseca uz određene pogodnosti. Uz ugovornu obavezu od 12 mjeseci, korisnici prva tri mjeseca ostvaruju 100 posto popusta na Osnovni i Prošireni paket. Ako se korisnik odluči za ugovornu obvezu od 24 mjeseca ostvaruje 100 posto popusta za Osnovni i Prošireni paket u trajanju od šest mjeseci. U oba slučaja popust na Prošireni paket vrijedi samo ako se aktivira istovremeno sa Osnovnim paketom.

Koristeći trenutno dostupne tehnologije, odnosno IPTV, DTH, OTT i kabel, Vipnet može svim korisnicima na području čitavog teritorija Hrvatske ponuditi najbolju televizijsku uslugu i vrhunsko korisničko iskustvo. Također, Vipnet, kao pružatelj kompletnih konvergentnih rješenja, svojim korisnicima uslugu satelitske televizije uskoro će ponuditi uz mogućnost kombiniranja sa ostalim paketima usluga u Vip ponudi.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.