Halloween party ideas 2015



Vlasnik srbijanske medijske kuće “Pink“ Željko Mitrović konačno je na mala vrata, preko zadarske “Antene“, stigao na hrvatsko tržište.Mitrović je još 2008. godine pokazao želju za medijskim prodorom u Hrvatsku, i to preko Gradske televizije Zadar, ali je odustao “zbog političkih razloga“ i oštre domaće konkurencije u liku Ratka Mačeka, da bi nakon pet godina realizirao svoj naum.Ovog je tjedna na Trgovačkom sudu u Zadru registrirana tvrtka “Pink Group Hrvatska“ u stopostotnom vlasništvu Franka Pavića, direktora “Antene“, u čijem su sastavu već neko vrijeme djelovali internetski radio i portal na kojemu se pojavio prepoznatljivi ružičasti logo “Pinka“ nedvosmisleno pokazujući da veza s Mitrovićem i te kako postoji.
- Da, osnovana je “Pink Group Hrvatska“ koja obuhvaća portal i dva radija “Antena Zadar“, PR agenciju istog naziva te “Antena Zadar TV“.Osim toga, u “Pink Group Hrvatska“ su još portal „Pro vijesti“ iz Imotskog i Radio Jug koji sada ne emitira program i za koji postoji dvojba hoće li mu sjedište biti u Imotskom ili u Dubrovniku - kaže Franko Pavić.Veza s Mitrovićevim “Pinkom“ je očigledna, makar grafički. Kakvi su odnosi između njega i “Pink Group Hrvatska“? Jako dobri i prijateljski, sve se dogodilo uz njegovu suglasnost i tehničku pomoć, ali taj odnos nije formaliziran, još ništa nije potpisano, a vlasnik “PGH“ sam ja, a ne Mitrović.

Još 20 zaposlenika.Pavić najavljuje da će 2014. godine doći do dokapitalizacije “Pink Group Hrvatska“ u čemu će vjerojatno dio vlasništva prijeći na “Pink Group Srbija“, ali će “hrvatska ispostava“ “Pinka“ nastaviti raditi kao hrvatska tvrtka u sastavu medijske kuće koja pokriva gotovo cijeli Balkan.Pritom hrvatski “Pink“ namjerava otkupiti vlasništvo u nizu lokalnih medija ili portala na potezu od Rijeke do Dubrovnika, te u Lici.“Antena TV“ bi s emitiranjem trebala početi sljedeće godine, Pavić kaže da je trenutno u pregovorima s internet providerima, te da mu je namjera, uz već postojeće zaposlenike, sljedeće godine zaposliti još dvadesetak ljudi koji bi stvarali televizijski program.

Planiramo svakodnevno proizvoditi osam sati programa, a serije i filmove bismo preuzimali od “Pink Group Srbija“ koja ima ugovore s nizom filmskih i distributerskih kuća.Svjestan sam osjetljivosti ove suradnje s obzirom da je “Pink“ izvorno iz Srbije, ali mi nećemo puštati “srpske sadržaje“, dakle program koji se proizvodi u Srbiji i za tamošnje tržište.Osim toga, po sličnom principu radi i RTL i mnoge svjetske TV kuće, a uvjeren sam da s vremenom ljude uopće neće zanimati tko je vlasnik - kaže Franko Pavić.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.