Halloween party ideas 2015

U tijeku su velike promjene na ovoj satelitskoj poziciji.
Provideri Arqiva, Freesat i SKY već dobar sat vremena obavljaju migraciju svojih transpondera sa satelita Eurobird na satelit Astra 1N.
Možda to i ne bi bila neka krupna vijest da nije riječ o engleskom beamu 1n, što znači da će ovdje prijam sljedećih kanala biti moguć tek sa 180 ili više cemtimetara.
Znači, cs-saši pozdravite se sa BT sport 1 i 2, te ESPN u obje varijante slike, znači otišli su i sd i hd.
MUTV također više nije dostupan na ovim prostorima sa normalnim promjerom antene.
TCM SD, Motors tv, Racing UK, SKY Living+1, Box Nation.....
Od SD FTA kanala nepovratno su otišli Heart tv, Travel Ch., Capital Tv i još neki...
Migracija je u tijeku pa će se više saznati danas tijekom popodneva.
Inače svađa između SES-a i Eutelsata oko prava na dodatne frekvencije na ovoj poziciji traje više od deset godina, a signal njihovog eurobirda nije baš sjajan na otoku, naime sa njihovim standard antenama 32cm većina kanala sa 28,5 teško radi.
Treba istaknuti da ovaj satelit prvotno upoće nije bio namjenjen otočnom tržištu ali je stjecajem okolnosti Eutelsat zbog nekoliko loših lansiranja ovdje prebacio jedan malo jači satelit i smjenio stari koji je tu služio 12 godina, no beamovi nisu za engelski standard prijama i to je bio jedan od krupnih razloga negodovanja.
Kao i svi ostali sateliti iz raznih eutelsatovih serija i ovaj ne radi stabilno na ultra male antene.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.