Halloween party ideas 2015


















Polovinom decembra ove godine Hrvatska radiotelevizija pokreće svoj četvrti kanal - HRT 4 o čemu smo već pisali. Iako još nije službeno potvrđen tačan datum početka emitovanja, ovih dana počeli su radovi na budućem studiju novog informativnog kanala piše Novi list.Rušenje jednog zida označilo je početak završne faze pokretanja kanala za koji je prije koji mjesec v.d. direktorica HTV-a Mirjana Rakić izjavila kako zahtijeva veće ljudske kapacitete i određenu tehničku prilagodbu. Ljudski kapaciteti se nameću kao ključ realizacije, pri čemu, koliko kod začudno bilo, nije posve jasno ima li kolektiv s više od 3000 zaposlenih dovoljno kadra za realizaciju ovog programa, ili su u pravu oni koji upozoravaju kako redakcija Informativnog programa HTV-a nema dovoljno novinara niti za servisiranje postojećih emisija.

"Ima ljudi! I nisu problem ljudi, nego šefići na srednjoj razini koji drže ruke u džepovima i vode brigu samo o tome kako će zadržati svoje pozicije. Ima sposobnih ljudi, ali mnogi nemaju adresu gdje će nešto reći. Nadam se da će to moći na HRT 4", izjavila je Novi list Tena Perišin, voditeljica projekta, dugogodišnja novinarka, urednica i mentorica.HRT 4 trebao bi oživjeti podosta stvari iz predizbornog programa direktora Gorana Radmana, naprimjer inaugurirati zajednički desk redakcija informativnog programa radija i televizije.HRT 4 će biti integracija radija, televizije, novih medija i društvenih mreža. Sam projekt je inače začet prije koju godinu, kad se krenulo s Vijestima na Drugom, ali kako kaže Perišin, dvije godine se o projektu nije imalo s kim razgovarati.


U međuvremenu su neka televizijska lica predodređena da nose HRT 4 i otišla, kao što je Lamija Alečković koja je otišla na Al Jazeeru Balkans.Sredstva s kojima raspolaže Četvri kanal su minimalna, jedina moguća, dobivena preraspodjelom sredstava što ih HRT ima. Programski HRT 4 će imati svoje vijesti, razgovorne emisije, informativne dokumentarce, ali će biti i mjesto za repriziranje programa Informativnog programa s prva dva programa.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.