Halloween party ideas 2015



Nakon isteka i četvrtog roka za dostavljanje opreme za digitalizaciju crnogorskih medija, radiju Antena M stigao je odgovor iz Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori u kojem se navodi da su preduzete neophodne mjere kako bi se zaštitili interesi Evropske unije i korisnika projekta tako što je suspendovana implementacija ugovora.

"Imajući u vidu da je 22. novembra 2012. godine trebalo da istekne Ugovor sa Eurotelom, Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori je preduzela neophodne mjere kako bi zaštitila interese Evropske unije i korisnika projekta. Dakle, Delegacija Evropske unije je suspendovala implementaciju Ugovora prije nego što je isti istekao i time omogućila produžetak roka za isporuku opreme. Suspenzija je bila potrebna kako bi se procijenila zabrinutost RDC-a u vezi sa fabričkim testom za prijem opreme koji je obavljen u Italiji.

Eksperti koje je angažovala Delegacija Evropske unije, počeli su sa radom. Oni su također u mogućnosti da posjete dobavljača radi bilo kakve provjere na terenu ili inspekcije potrebne opreme. Suspenzija može biti ukinuta onda kada Delegacija Evropske unije dobije dovoljno dokaza od eksperata da je oprema u skladu sa tehničkim zahtjevima Ugovora, od čega će zavisiti izmjene datuma za isporuku. U suprotnom, Delegacija Evropske unije će preduzeti korektivne mjere", stoji u saopštenju Delegacije EU u Crnoj Gori.

Inače, Eurotel je opremu trebao isporučiti do decembra 2011. godine, ali je ugovor od tada produžavan čak tri puta. Posljednjim izmjenama Zakona o digitalnoj radio-difuziji predviđeno je pomjeranje roka za digitalizaciju crnogorskih medija za tri godine, odnosno do juna 2015. godine.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.