Halloween party ideas 2015

















Prva hrvatska televizija s programom za selo i poljoprivredu trebala bi krenuti s emitiranjem već sljedećeg mjeseca, i to upravo iz Požege. Radi se o projektu dvojice mladih Požežana, Mihaela Pandžića i Ivana Rila. Najavljuju program zasnovan na specijaliziranim tematskim emisijama, informativnim magazinima i kontinuiranoj edukaciji poljoprivrednika.Poljoprivredom se u Hrvatskoj do sada sustavno i kvalitetno bavila samo jedna emisija s nacionalne televizije, ali poljoprivrednici će sada dobiti svoju televiziju! Poljoprivreda više ne ide samo nedjeljom za ručak, nego svaki dan od 0-24 - izjavio je direktor televizije Mihael Pandžić.Poljoprivreda ne počinje sjetvom i ne završava žetvom.

To je ciklus koji traje 365 dana godišnje i taj će ciklus biti okosnica našeg programa. Pratit ćemo sve aspekte poljoprivrede, od planiranja proizvodnje i zahtjeva tržišta pa sve do konačnog plasiranja proizvoda, bilo biljnih ili životinjskih - najavljuje Ivan Ril, glavni urednik Poljoprivredne televizije Požega.Ekipa PTV-a će s ciljem edukacije poljoprivrednika u goste dovoditi priznate stručnjake i uspješne poljoprivrednike.A kad radovi na polju ili u štali završe, poljoprivrednici obuku svečanu nošnju, zapjevaju i uđu u kolo. Naša televizija njegovat će i promovirati narodne kulturne običaje i tradiciju - dodaje Ril.

Pandžić napominje kako će PTV pokrivati i lokalne događaje u Slavoniji. Dečki naglašavaju kako će trebati vremena da se mlada ekipa uigra i stvori program još nepoznat na ovim prostorima.Poljoprivredna TV Požega od Vijeća za elektroničke medije ishodila je desetogodišnju koncesiju. Prvotno će emitirati putem IPTV platforme Max TV-a, live streaminga, te putem aplikacija za iPhone i Android uređaje. Dostupna će biti i besplatna internet videoteka. Televizija je smještena u Požegi, na adresi Svetog Roka 2.





Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.