Halloween party ideas 2015

Specijalizirani njemački mjesečnik i portal Infosat u svom broju za listopad pored brojnih analiza, istraživanja i testova donosi i satelit mjeseca.
Ovaj put izbor je pao, ne bez razloga na orbitalnu polarizaciju 39e ili Hellas Sat.
Razloga je puno, među ostalim autor je naveo i promoviranje međudržavne, međunarodne i intereuropske suradnje, povezivanje srodnih medijskih tržišta radi lakšeg,jednostavnijeg i jeftinijeg distribuiranja radijskog i televizijskog signala i još dosta toga.
Naglasili su također da je pored velikog izbora programa iz nekoliko zemalja istočnog balkana, Hellas postao baza za transmisijske dnevne live feedove sa bliskog i srednjeg istoka ka europi.
Uzeli su u obizir i istraživanje provedeno među piratskom zajednicom, koja što se tiče gledanja tv paketa satelitskim putem uopće nije zanemariva po svome broju.
Tako su pirati, a zhvaljujući svojim blogovima Hellas proglasili najpovoljnijom satelitskom destinacijom u 2012. godini i to 5 mjeseci uzastopice.
Infosat naglašava čudesnu sinergiju raznoraznih lokalnih kanala iz Srbije, BIH, Rumunjske, Cipra, Bugarske i Grčke koji gledatelju dok prebacuje sa kanala na kanal ostavljaju dojam da je Europa itekako prisutna tamo u tim zabačenim krajevima, na njenom samom rubu.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.