Halloween party ideas 2015Njemački javni emiteri ARD i ZDF emitovat će svih 31 utakmicu Evropskog prvenstva u fudbalu u Poljskoj i Ukrajini u Visokoj Definiciji.

ARD i ZDF će u periodu od 16. do 19. juna ove godine, kada se budu igrale utakmice posljednjeg kola grupne faze Eura, prijenose vršiti i na svojim tematskim HD kanalima Eins Festival HD i ZDF Info HD putem satelita Astra na 19,2 stepeni istočno. Ovu informaciju su potvrdili na ARD-u i ZDF-u. ZDF Info HD počinje sa emitovanjem u HD-u 30. aprila ove godine nakon prestanka analognog emitovanja u Njemačkoj.


Evropsko prvenstvo u fudbalu u Ukrajini i Poljskoj počinje 8. juna. Ljubitelji fudbala u Njemačkoj će, zahvaljujući javnim emiterima, sve utakmice moći pratiti u HD-u.

Utakmice će prenositi kanali Das Erste HD i ZDF HD.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.