Halloween party ideas 2015


Kao što ranije pisali, grčka telekomunikacijska kompanija OTE planira prodati Hellas Sat u narednih šest mjeseci, što je potvrdio i izvršni direktor OTE-a Michael Tsamaz.

Prodaja Hellas Sata je jedan od prioriteta OTE-a, a analitičari predviđaju da bi OTE prodajom ovog satelita mogao zaraditi između 100 i 150 miliona eura.

Satelit Hellas Sat 2 radi na orbitalnoj poziciji 39 stepeni istočno i u funkciji je od  maja 2003. godine.

Ova orbitalna pozicija je veoma interesantna brojnim konkurentskim satelitskim operaterima. Jedan od najzainteresovanijih jeste francuski satelitski operater Eutelsat koji ne taji da želi dodati Hellas Sat u svoj portfelj.
Međutim, postoje i drugi satelitski operateri koji su zainteresovani za ovaj satelit.

Razlog prodaje ovog atraktivnog satelita jesu velika dugovanja s kojima je opterećen OTE. 763 miliona eura bankovnih kredita stižu na naplatu već ove godine uz dodatnih 2,13 milijardi eura obveznica i kredita koji stižu na naplatu iduće godine.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.