Halloween party ideas 2015Saznali smo informaciju da navodno Polaris iz Srbije koji emitira na Hellas Sat 39E, planira dodati srpske titlove na bugarske kanale Cinema+, Comedy+ i Action+ (kao zamjena za HBO i Cinemax).
U devetom mjesecu 2016. lansiraju se novi sateliti, jedan će biti smješten na 39E a drugi na 1E ili 1w (vjerojatno 1e). Novi satelit će se zvati Bulgaria Sat 1.U Polarisu kažu da će zakupiti do kraja godine još najmanje 2 transpondera i emitirati 10 do 15 novih kanala iz Srbije tipa RTS HD, Prva plus,Pink itd., a biće prostora za kompletnu Filmbox ponudu sa bugarskim i srpskim titlovima.

Kao tačka na i očekuje se da kanali Arena Sport predju iz SD emitiranja u HD emitiranje.Također do kraja godine očekuje se da svi bugarski i srpski programi se presele na Bulgaria sat 1 koji će emitirati vjerojatno na 1E i imaće dovoljno kapaciteta i transpondera za puno i SD i HD programa i za bugarsku i za srpski Polaris.

satelitin/media-sat.net

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.