Halloween party ideas 2015


Pojavila se vijest da je hakiran još jedan atraktivni paket plaćenih kanala- albanski DigitAlb koji se emitira preko satelita Eutelsat W2 na 16° istočno.
Dana 9.05.2008 na internetu su se pojavile datoteke za malo poznate komercijalne kartice M-II Plus, a koje omogućavaju piratski prijem cjelokupne ponude DigiAlba, a u što je uključeno i 6 vrlo zanimljivih kanala u visokoj razlučivosti (HD).

 Problemi se tiču stare verzije sistema Conax- CAS5, ali i najnovije verzije CAS7 što zapravo znači da se radi o vrlo ozbiljnom sigurnosnom problemom cijelog Conax sustava, pošto ne postoji novija verzija istog. Prema nekim informacijama sa internetskih foruma vezanih za ovu tematiku govori se da problem predstavljaju kartice sa starim Atmel čipovima, dok kartice sa novijim Atmelom vjerovatno nisu sigurnosni problem (naglasak na vjerovatno).

DigitAlb je za pirate vrlo zanimljiv paket. U ponudi ima 5 sportskih kanala u standardnoj razlučivosti (SD) a koji emitiraju vrlo atraktivne sportske događaje - poglavito prijenose nogometnih utakmica iz najelitnijih europskih liga (npr. engleske Premiere lige). Osim sportskih kanala tu su i dječji programi (Bang Bang, Junior TV, Cufo TV), filmski (Premiere, Autor, Digi Film), dokumentarni kanali (Explorer 1-3) te programi za odrasle (4 kanala). Odnedavno, u ponudi tog paketa se emitiraju i nekoliko atraktivnih kanala u Mpeg 4 tehnici kao što su National Geographic Wild, VH1 ili Discovery Civilisation Channel.

 Platforma je nedavno aktivirala i nekoliko novih kanala u visokoj razlučivosti te je njihov ukupni broj sada povećan sa 2 na ukupno 6. Riječ je o programima Digitalb HD 1, HD 2, HD 3 , HD 4 i Supersport HD 1 i HD 2.

New Package Hacked G-Share Server
Eutelsat 16A @ 16° East

All Channels Open HD And SD

Link Package site Flysat

Eutelsat 16A @ 16° East

All Channels Open HD And SD

Link Package site Flysat:
http://www.flysat.com/digitalb.php

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.