Halloween party ideas 2015



Novi transponder za Cyfrowy Polsat
Poljska DTH platforma Cyfrowy Polsat potpisala je novi ugovor sa francuskim satelitskim operaterom Eutelsat Communications za dodatnih 18 MHz kapaciteta na satelituEutelsat Hot Bird na 13 stepeni istočno.

Cyfrowy Polsat i njena sestrinska kompanija Telewizja Polskasada koriste ukupno šest transpondera na ovom satelitu. Novi kapaciteti na Eutelsat Hot Birdu potvrđuju redovni rast poljske platforme, a razvoj postojećih usluga te uvođenje novih zahtijevaju dodatne resurse.

Iz posljske platforme su naglasili da je za provođenje uspješnog dugoročnog poslovanja potrebno imati dobrog i pouzdanog partnera.

Cyfrowy Polsat je vodeća poljske DTH platforma sa više od 3,55 miliona pretplatnika. Više od polovine su HD korisnici kojima je na raspolaganju 28 HD kanala.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.