Halloween party ideas 2015















Arenasport dobila prava prijenosa: HTV ili Nova sljedeće sezone ostaju bez Lige prvaka

KAO ŠTO se i očekivalo, Liga prvaka sljedeće sezone seli na Arenasport. Na kanalima Arene prenosit će se najatraktivnije utakmice Lige prvaka utorkom, te drugi izbor utakmica srijedom. Tko će prenositi šlager srijedom, Nova ili HTV tek će se odlučiti.

Arenasport će utorkom, osim najzanimljivije utakmice večeri, prenositi najmanje tri utakmice Lige prvaka, odnosno 128 utakmica u sezoni. Najatraktivnija utakmica večeri bit će emitirana u Osnovnom programskom paketu bez dodatne naknade. Ostali prijenosi utakmica bit će dostupni korisnicima Sportskog paketa ili putem pay per view usluge.

Za prijenos glavne utakmice srijedom bore se HTV, Nova i Sportklub. Ponude su već poslane i iz Nyona se očekuje odluka Uefe. Pobjednik će dobiti najatraktivniju utakmicu srijedom, onu koju je do sada prenosio HTV. Novim miješanjem karata tako će ili Nova ili HTV sljedeće sezone ostati bez prijenosa Lige prvaka.

Odgovor Uefe očekuje se do ljeta, a prava vrijede do 2015. godine.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.